Kies voor de transparantie van Voorst Makelaardij

‘Een huis is niet zomaar een object. Het is je basis, je rust en de plek waar je herinneringen opdoet. Een huis kopen of verkopen gaat dus ook altijd gepaard met emotie. Bij Voorst Makelaardij weten wij dat als geen ander en daarom zorgen wij dat dit hele proces een aangename ervaring is.Of het nu gaat om een taxatie voor aankoop of verbouwing of het verkopen van je huis, wij stellen jouw belangen voorop.

Als VBO makelaar tonen wij alle woningen als eerste op onze eigen Social Media om alle woningzoekenden een kans te geven om een nieuw thuis te vinden. Bij Voorst Makelaardij zetten wij graag die stap extra voor jou!’ Kijk voor meer informatie op www.voorstmakelaardij.nl.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2023 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring