Er zijn diverse partijen die Park de Stadshoeve een warm hart toedragen en dit tot uiting laten komen in een samenwerking door bijvoorbeeld korting te geven op aankopen of een deel van hun inzet niet in rekening te brengen bij de stichting. Een mooie manier op ons als park te ondersteunen! 

De groot Diervoeders

Voor al uw diervoeders en dierbenodigheden.

De Groot Diervoeders B.V. is een bedrijf dal al decennia lang diervoeders en dierbenodigheden verkoopt. Voor meer informatie

...

Welkoop Hasselt

Vind alles op het gebied van Tuin, Dier & Kleding.

Welkoop is in 1899 gestart als agrarische coöperatie. Inmiddels zijn er meer dan 150 winkels door het hele land, en helpen we alle doeners met kundig advies, een praktisch aanbod, handige services en inspiratie.

Agnes Klusdienst

Mijn doel is, uw to-do lijst weg te werken

U kent dat wel, van die klusjes die maar blijven liggen omdat de tijd ontbreekt of omdat u even niet weet wie hiervoor in te schakelen. Graag help ik u om uw eigen lijst met klusjes weg te werken.

1-2-3 machine verhuur

Verhuur voor en door professionals! 

Met 12 vestigingen door Nederland altijd in de buurt. Bij 1.2.3. Machineverhuur huurt u machines en materieel voor elk project. 

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2023 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring