Bij de Stadshoeve kennen wij vier verschillende soorten MKB Partnerships, namelijk 'bronzen' ei, 'zilveren' ei, 'gouden' ei en 'platinum' ei. Hieronder lees je welke MKB Partners ons steunen middels een partnership. 

Jumbo Nagelmaeker - Platinum Ei

Jumbo Nagelmaeker  is inmiddels een begrip in Stadshagen. 

Birth verloskundigen - Gouden Ei

Birth Verloskundigen Stadshagen Zwolle is een verloskundigenpraktijk met een persoonlijke en kleinschalige praktijk,

Intercept - Zilveren ei

Intercept helpt organisaties slimmer en flexibeler met hun IT infrastructuur en beveiliging hiervan om te gaan, met de inzet van Microsoft Azure.

totaalBED - Bronzen ei

totaalBED is een familiebedrijf met 22 filialen in Nederland en het hoofdkantoor staat in Zwolle. De droom van totaalBED is dat heel Nederland lekker slaapt.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2023 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring