Fijn dat je vriend wilt worden van Stichting de Stadshoeve!

Als vriend van ons park zorg je voor het voortbestaan en verdere ontwikkeling van Park de Stadshoeve. Met een vriendenbijdrage van minimaal € 25,- per jaar ondersteun je onze werkgroepen, zodat zij de middelen hebben om mooie dingen te doen en aan de toekomst te bouwen waar je met het hele gezin, buren of vrienden in het park van kunt genieten. 

Zonder voldoende donatie van vrienden van de Stadshoeve is het voor de stichting niet haalbaar om het park te blijven exploiteren, aangezien de financiële steun vanuit de gemeente zal stoppen in 2027. 

Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen en activiteiten in het park.

Maak je vriendschap officieel door onderstaand je gegevens in te vullen en een eerste donatie te doen.

Let op: Na deze eerste gift wordt hetzelfde bedrag jaarlijks opnieuw geïncasseerd. Je geeft dus hiermee een machtiging af voor een jaarlijkse bijdrage.

Wanneer je de jaarlijkse donatie wilt stopzetten? Stuur ons dan een e-mail met je gegevens naar info@parkdestadshoeve.nl en dan zorgen wij er voor dat de jaarlijkse donatie wordt geannuleerd.

Wat is je (volledige) naam?
Vul hier een geldig e-mailadres in.
Welk bedrag wil je jaarlijks bijdragen? (Minimaal 25 euro)

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2023 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring