Op de kinderboerderij van Park de Stadshoeve zijn verschillende dieren te vinden. Op dit moment hebben wij verschillende schapen- en geitenrassen, kippen, eenden, konijnen, ezels, twee varkentjes en twee kalfje. 

Knuffelen, voeren en verzorgen

Kinderen, en natuurlijk ook (groot)ouders, kunnen met onze lieve dieren knuffelen. Op aangegeven tijden mogen de dieren ook gevoerd worden. Als jouw kind het leuk vindt mag hij of zij ook helpen bij het verzorgen van de dieren. Tussen de weiden en de stal zijn wildroosters geplaatst zodat de dieren gewoon kunnen oversteken tussen de bezoekers. Zo kun je dus gewoon tussen de dieren door lopen.

Wij hebben naast een fijne plek voor kinderen en volwassenen ook een fijne plek voor de dieren gecreëerd. Wij willen een voorbeeldfunctie hebben en streven daarom naar zo goed mogelijke leefomstandigheden voor alle dieren.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2019 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | Privacy verklaring