Op Park de Stadshoeve wordt een wandelroute uitgestippeld waarbij je veel interessante informatie krijgt over hoe het er vroeger aan toe ging op het terrein en hoe dat zich verder heeft ontwikkeld. Bij deze route van het verleden naar het heden sta je stil bij bijzondere plekken en worden anekdotes en verhalen van vroeger op een eigentijdse wijze aan je verteld. Door de wandeling herleven vroegere tijden en krijg je een indruk van hoe de Stadshoeve in de loop der tijd tot bloei gekomen is.

Verbinding tussen toen en nu

De route legt een verbinding tussen al het goede en interessante van het ‘Werkeren’ verleden en hetgeen de Stadshoeve ons nu te bieden heeft. Edelman of boer, hoge of lage komaf, de verhalen van de mensen die toen leefden worden levendig aan jou doorverteld. 

In het ontmoetingscentrum is een maquette aanwezig die kasteel Werkeren toont zoals deze destijds eruit zou hebben gezien. 

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2018 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | Privacy verklaring