Als vriend van ons park zorg je voor het voortbestaan van Park de Stadshoeve. Ook draag je bij aan nieuwe educatieve speelelementen en andere leerzame doelen, zoals onze belevenistuinen met geur, kleur en grootmoeders groenten. Het park wil mensen uit Stadshagen en omgeving bij elkaar brengen. Elkaar ontmoeten, samen leren en groeien, dat is ons streven. Met jouw vriendenbijdrage van € 25,- per jaar ondersteun jij Park de Stadshoeve, zodat wij de middelen hebben om mooie dingen te doen. Hierdoor kunnen jij en je kinderen van een steeds mooier park genieten!

Jouw betrokkenheid als vriend wordt beloond

Jouw betrokkenheid als vriend wordt beloond. Zo krijg je regelmatig een nieuwsbrief, in onze nieuwsbrief lees je over alle ontwikkelingen en geplande activiteiten. Daarnaast nodigen we je regelmatig uit voor evenementen op ons park. Omdat we in Stadshagen samen aan iets unieks bouwen staan wij altijd open voor jouw ideeën! Word jij onze vriend en mede-eigenaar van de Stadshoeve?

Fiscaal aftrekbaar

Park de Stadshoeve is een "Algemeen Nut Beogende Instelling" (ANBI), tevens een erkend goed doel met een CBF-keurmerk. Dit betekent dat uw jaarlijkse vriendenbijdrage volledig fiscaal aftrekbaar is. Op die manier 'verdien' je een deel van de gift eenvoudig weer terug. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar de website van de Belastingdienst.

 

Aanmelden als vriend

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2018 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | Privacy verklaring