Als vriend van ons park zorg je voor het voortbestaan van Park de Stadshoeve. Ook draag je bij aan nieuwe educatieve speelelementen en andere leerzame doelen, zoals onze belevenistuinen met geur, kleur en grootmoeders groenten.  
Het park wil mensen uit Stadshagen en omgeving bij elkaar brengen. Elkaar ontmoeten, samen leren en groeien, dat is ons streven. 

Met jouw vriendenbijdrage van minimaal € 25,- per jaar ondersteun jij onze werkgroepen, zodat zij de middelen hebben om mooie dingen te doen. Hiervan zullen jij en jouw kinderen in het park genieten.

Jouw betrokkenheid als vriend wordt beloond

Jouw betrokkenheid als vriend wordt beloond. Zo krijg je naast een maandelijkse nieuwsbrief een jaarlijkse uitnodiging voor onze 'Stadshoeve vriendendag'. Op deze dag krijg je een leuk presentje.
In onze nieuwsbrief lees je over alle ontwikkelingen en geplande activiteiten.

Omdat we in Stadshagen samen aan iets unieks bouwen staan wij altijd open voor jouw ideeën!

Word jij onze vriend en mede-eigenaar van de Stadshoeve? 

Aanmelden als vriend

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2017 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact