Bij de stadshoeve hebben we verschillende soorten kippen, bruine lohmann hennen en witte sexxus hennen. Ook hebben we een haan bij de Stadshoeve.

De kippen lopen overdag buiten in de wei, waar ze lekker kunnen scharrelen. Wanneer de zon ondergaat gaan ze zelf naar het kippenhok om op stok te gaan. De kippen krijgen elke dag biologisch kippenmeel en 's morgens wordt er zaad in de weide gestrooid, zodat de kippen lekker actief blijven. De kippen leggen overdag eieren en deze worden elke dag geraapt. Deze eieren worden verkocht bij de Stadshoeve voor 0,25 cent per ei. 

banner bistro

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2020 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring