De ruimte "De Stadshoeve" is een mooie ruimte en is gelegen direct achter de bistro. Deze ruimte heeft een modern digibord beschikbaar en gebruik hiervoor is inbegrepen. De ruimte is  beschikbaar voor maximaal 20 personen en verschillende opstellingen zijn mogelijk.

De ruimte "De Stadshoeve" kan gebruikt worden voor minimaal 2 uur en afname van een arrangement bij Bistro de Stadshoeve is verplicht. Prijs van verhuur vergaderruimte De Stadshoeve:

2 uur = €35,- 

4 uur = €65,- 

8 uur = €130,- 

De bedrage zijn exclusief btw.

De ruimtes zijn direct te boeken of je kunt via mail info@bistrodestadshoeve.nl of telefoonnummer: 038-4579877 de beschikbaarheid checken en vastleggen.   

 

banner bistro

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2023 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring