De Stadshoeve

De ruimte "De Stadshoeve" is de grootste ruimte en is gelegen direct achter de bistro. Deze ruimte heeft een modern digibord beschikbaar en gebruik hiervoor is inbegrepen. De ruimte is momenteel door de corona-maatregelingen beschikbaar voor maximaal 9 personen en verschillende opstellingen zijn mogelijk.

De Hagen

De ruimte "De Hagen" zit op de begane grond en is een ruimte die vanwege de corona-maatregelingen voor maximaal 1 persoon beschikbaar is. Je kijkt direct uit op de weide rondom de Stadshoeve en regelmatig lopen de schapen en geiten nieuwgierig voorbij.

Arrangementen

Bij het gebruik van de ruimtes is een arrangement verplicht. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, zie hieronder. De algemene huurvoorwaarden van Stichting de Stadshoeve zijn van toepassing. 

banner bistro

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2021 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring