De Stadshoeve

De ruimte "De Stadshoeve" is een mooie ruimte en is gelegen direct achter de bistro. Deze ruimte heeft een modern digibord beschikbaar en gebruik hiervoor is inbegrepen. De ruimte is  beschikbaar voor maximaal 20 personen en verschillende opstellingen zijn mogelijk.

Arrangementen

Bij het gebruik van de ruimte 'De Stadshoeve' is een arrangement verplicht. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, zie hieronder. De Algemene voorwaarden  van Stichting de Stadshoeve zijn van toepassing. 

banner bistro

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2023 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring