Macventure Sports in onze partner op het park wanneer het gaat om outdoor activiteiten. 

Learning by doing

Bij het sporten doen zich vaak de zelfde conflicten voor als in het dagelijkse leven. Op het moment zelf, als jongeren geconfronteerd worden met de gevolgen van hun gedrag, zijn ze gemotiveerden om erover te praten en meer bereidt om aansturing te accepteren. Zo biedt buitensport jongeren mogelijkheden om leerervaringen op te doen.

Macventure Sports richt zich op jongeren tussen de 8 en 16 jaar, die motorische in staat zijn om aan buitensportactiviteiten deel te nemen. Deze vorm van learning by doing middels buitensportactiviteiten is geschikt voor alle jongeren. En zal positieve groei bevorderen op het gebied van, sociale weerbaarheid, faalangst, assertiviteit, probleemoplossend vermogen, morele ontwikkeling, of omgaan met de heersende orde, bijvoorbeeld op school.

macventure

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2018 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | Privacy verklaring