Klus in de Wijk heeft verschillende kluslocaties en kluslocatie west is gevestigd op Park de Stadshoeve. 

Klus in de wijk is een initiatief van een aantal zorgorganisaties uit Zwolle. De klussers van Klus in de wijk zijn mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Bij Klus in de wijk werken allemaal unieke mensen met verschillende achtergronden: deelnemers met een verstandelijke /lichamelijk beperking, deelnemers met een psychiatrische, psychosociale beperking, vrijwilligers, werkelozen en professionals. Wat ons samenbindt is een passie voor Klussen.

Klus in de wijk werkt volgens het Werkelaars concept: het aanbieden van leer- en werktrajecten, dagbesteding , trainen van arbeidsvaardigheden aan de hand van de INVRA methode, oriëntatie op verschillende soorten werk. Klus in de wijk werkt met de participatieladder waar deelnemers vast of kortdurend werkervaring kunnen opdoen. In de treden van 1 tot 4 kunnen deelnemers aan het werk a.d.v. het eerder genoemde Werkelaars concept.

klus in de wijk

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2018 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | Privacy verklaring