Speeltuin 0-4 jaar heet nu "De Hummelhoeve"

Dit voorjaar hebben wij de kinderdagverblijven gevraagd om mee te denken over een leuke naam voor de speeltuin 0-4 jaar. Kinderdagverblijf het Saffier van Doomijn heeft de winnende naam bedacht, namelijk "De Hummelhoeve". Afgelopen week hebben wij de naam van de speeltuin feestelijk geopend met de kinderen 

 van kinderdagverblijf het Saffier. Daarnaast hebben wij de andere collega's van Doomijn ook nog even in het zonnetje gezet. Doomijn heeft namelijk de nestschommel die in de speeltuin staat geheel gesponsord en daarmee is stichting de Stadshoeve uiteraard ontzettend blij. 

Aan het einde van de zomervakantie worden de werkzaamheden voor speelkasteel "Werkeren" gestart, een geweldig speelkasteel speciaal voor de oudere kinderen in onze wijk. Wij hopen hiermee nog meer speelplezier aan te bieden voor de kinderen in Stadshagen. 

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2019 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | Privacy verklaring