In de afgelopen weken is de bouw van speelkasteel "Werkeren" al mooi gevorderd. Inmiddels zijn de units al zichtbaar en worden de contouren van het speelkasteel al goed zichtbaar. In de aankomende vier weken wordt er nog hard gebouwd om het speelkasteel af te krijgen, de benodigde hangnetten en bruggen te monteren en uiteraard het speelkasteel te laten keuren zodat het 100% veilig is voor de kinderen om erop te spelen. Nog even wachten en dan is het toch echt zo ver, dan zullen er heel veel kinderen speelplezier hebben aan dit geweldige bouwwerk!

Wil je een bijdrage leveren?

Om dit geweldige speelkasteel te bouwen is veel geld nodig, maar ook voor het onderhoud van dit speelkasteel zal in de toekomst geld nodig zijn. Gelukkig zijn er veel initiatieven om ons te steunen, maar we zijn er nog niet. Elk bedrag is van harte welkom. Je kunt ons steunen door vriend van Park de Stadshoeve te worden of door een eenmalige donatie te doen. Erg bedankt alvast.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief via info@parkdestadshoeve.nl

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2018 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | Privacy verklaring