De Rabobank Coöperatie Weken zijn in het leven geroepen om buurtversterkende projecten financieel te ondersteunen. De leden van de Rabobank bepalen de hoogte van de bijdrage door te stemmen op maatschappelijke projecten. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen op een initiatief worden uitgebracht, des te meer geld dit initiatief ontvangt. Dit jaar is er €100.000 beschikbaar gesteld voor de Rabobank Coöperatie Weken.

Wij willen met de financiële bijdrage vanuit de coöperatie weken graag de waterloop op ons park verrijken met een waterspeelplaats voor de kinderen middels een houten water speelbaan direct naast de speeltuin 0-4 jaar. Hierdoor kunnen de jonge kinderen in de wijk nog meer ontdekken hoe leuk buiten spelen is!


Van woensdag 1 november tot en met woensdag 15 november brengen leden van Rabobank IJsseldelta hun stem uit op de initiatieven die hun buurt versterken. Zij ontvangen per post en mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan ze maximaal twee stemmen op hetzelfde initiatief mogen uitbrengen.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2018 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | Privacy verklaring