De vrijwilligers van de werkgroep dieren willen heel graag een nieuw verblijf voor de konijnen. Zij merken namelijk dat de kinderen uit onze wijk Stadshagen graag contact willen maken met de konijnen en in de huidige situatie is dat moeilijk voor elkaar te krijgen. In dit toekomstige verblijf zullen dan ook cavia’s een onderkomen krijgen en creëren we de mogelijkheid om de konijnen en cavia’s te knuffelen.

In samenwerking met de architect van de Stadshoeve, Sara van Popta van 19 Het Atelier, Hornbach Helpt en aannemer van Werven (ook bouwer van ons speelkasteel) is een prachtig konijnenverblijf geheel kosteloos ontworpen en worden nu de eerste stappen gezet om het te gaan bouwen. Als stichting hebben we hiervoor een bedrag beschikbaar kunnen stellen, maar dat is nog niet genoeg om het totaalconcept uit te voeren. En aan een half konijnenverblijf hebben we natuurlijk niks.

Jij kunt ons helpen om dit verblijf te helpen bouwen door Vriend van de Stadshoeve te worden. Met deze jaarlijkse financiële bijdrage als vriend kunnen we het verblijf bouwen, maar ook in de aankomende jaren onderhouden. Kunnen we op je rekenen? Scan deze QR code en word nu vriend of ga naar www.parkdestadshoeve.nl/steun-ons/vriend-van-de-stadshoeve

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2019 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | Privacy verklaring