Zaterdag 22 september is het burendagfeest bij Park de Stadshoeve!

Vanaf 10.00 - 14.00 uur laten wij graag de wijkbewoners zien wat wij het afgelopen jaar hebben gerealiseerd. We hebben leuke activiteiten voor jong en oud en hopen veel wijkbewoners weer een leuke ervaring te laten opdoen bij Park de Stadshoeve.

Naast het vertellen en laten zien wat er allemaal plaats vindt op Park de Stadshoeve hopen we ook weer een flink aantal wijkbewoners vriend te maken van Park de Stadshoeve. Alleen met voldoende vrienden is het voor de stichting haalbaar om Park de Stadshoeve ook in de toekomst te blijven exploiteren. 

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2019 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | Privacy verklaring