Op de kinderboerderij van Park de Stadshoeve gelegen in de wijk Stadshagen (Zwolle) zijn verschillende dieren te vinden. Op dit moment hebben wij diverse schapen- en geitenrassen, kippen, eenden, konijnen, ezels, varkentjes en soms kalfjes. Al deze dieren worden verzorgd door onze vrijwilligers, samen met onze partner Frion die dagbesteding op ons park invult. 

Dieren lopen vrij rond

Tussen de weiden en de stal zijn wildroosters geplaatst zodat de dieren gewoon kunnen oversteken tussen de bezoekers. Zo kun je dus gewoon tussen de dieren door lopen en de geiten of varkens aaien en bewonderen. 

Dieren knuffelen, voeren en verzorgen

Op aangegeven tijden en onder toezicht van een vrijwilliger kunnen kinderen, en natuurlijk ook (groot)ouders, onze lieve dieren knuffelen, voeren en verzorgen. Elke vierde woensdag van de maand is er de mogelijkheid om ezeltje te rijden, uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden.

Het voeren en verzorgen van de dieren kost uiteraard geld. Word onze vriend en doneer jaarlijks een bijdrage en minimaal €25,-  en help ons daarmee de kinderboerderij in Stadshagen draaiende te houden. 

Word vriend

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2021 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring