Toen ik een paar jaar geleden in Stadshagen kwam wonen was ik blij verrast om Park De Stadshoeve op loopafstand te ontdekken. Om meer wijkbewoners te leren kennen heb ik mij hier toen aangemeld als vrijwilliger in de tuin.

Ik heb niet echt groene vingers maar vind het wel leuk om wat aan te rommelen, helemaal samen met anderen. We kletsen wat bij, halen wat onkruid weg, kijken of we de komende dagen nog moeten sproeien, en of er nog wat in de grond kan. Vanaf het voorjaar verkopen we elke zaterdagochtend onze opbrengst aan de wijkbewoners. De rabarber, bietjes en bloemkool waren vooral populair dit jaar. In het najaar maken we plannen voor het jaar erop. In mijn werk als zelfstandige tekstschrijver zit ik veel thuis achter mijn bureau. Dan ben ik blij dat ik af en toe de moestuin in kan.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2022 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring