Ik werk sinds 2016 als vrijwilliger en ben vooral in de bloementuin bezig. Het liefst zou ik deze als een Engelse ‘cottage garden’ willen zien. In het dagelijks leven werk ik voor de provincie Overijssel voor het, vooral digitale, archief.

Het werken in de bloementuin is naast mijn baan een welkome afwisseling waarbij je lekker buiten met je handen bezig bent en zo de buurt een stukje mooier maakt voor de bewoners. Naast tuinieren ben ik ook geïnteresseerd in geschiedenis, zoals de opgravingen van Kasteel Werkeren op het terrein van de Stadshoeve.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2022 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring