Ik ben opgegroeid met geiten, kippen en konijnen en vooral de geiten miste ik enorm. Vanaf de oprichting heb ik de Stadshoeve daarom met belangstelling gevolgd. Mijn eerste bijdrage was het bedenken van de naam van ons mooie park.

Pas bij de officiële opening in september 2017 ben ik actief vrijwilliger geworden. Als lid van de werkgroep Dieren ben ik één van de vaste dierverzorgers wanneer Frion afwezig is (in de weekenden, vakanties en nu in het Corona tijdperk). Daarnaast denken we in de werkgroep Dieren ook na over hoe we inkomsten kunnen generen om het park draaiende te houden, wat toch best een uitdaging is.

Eerst had ik de twijfel of vrijwilligerswerk niet teveel werd naast mijn gezin en baan. Maar nu ben ik blij dat ik de stap gezet heb. Het is juist een heerlijk ontspannende vrijetijdsbesteding. Ik doe iets nuttigs voor de wijk en kan mijn kinderen van dichtbij laten ervaren hoe leuk dierverzorging is. Een echte win-win situatie!

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2022 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring