Sinds februari 2019 ben ik vrijwilliger binnen de werkgroep Sponsoring. Samen met een buurtgenoot en mede-vrijwilliger hebben we een programma ontwikkeld om ook ZZP-ers en MKB-ers aan De Stadshoeve te verbinden.

Ik woon vlak bij De Stadshoeve en zie dagelijks dat het voor iedereen die in Stadshagen woont en werkt een veelzijdige ontmoetingsplek is. Het geeft mij voldoening om mijn marketing-ervaring en -kennis in te zetten en daarmee een bijdrage te leveren aan het bestaansrecht en het succes van De Stadshoeve. Met dit vrijwilligerswerk kan ik van waarde zijn voor De Stadshoeve en daarmee ook voor Stadshagen en mijn wijkgenoten.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2021 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring