Alweer ruim 4 jaar geleden ben ik als vrijwilliger aangesloten bij Park de Stadshoeve. Toen begonnen in de werkgroep Avontuurlijk Spelen om een bijdrage te kunnen leveren aan het opzetten en ontwikkelen van leuke speeltuinen en natuurlijke speelaanleidingen.

Al snel heb ik de stap naar het bestuur gemaakt om veel breder mijn kennis en kunde in te kunnen zetten. Sinds de zomer van 2018 mag ik als voorzitter van het bestuur me nuttig maken voor het park en ben ik heel trots op alle enthousiastelingen die net als ik zich vrijblijvend inzetten voor Park de Stadshoeve. Ik haal voldoening uit het werk dat ik voor Park de Stadshoeve kan doen en kan er geen voorstelling van maken om niet op enigerlei wijze bij dit fantastische initiatief betrokken te zijn.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2022 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring