In 2017 ben ik in Stadshagen komen wonen. In eerste instantie heb ik de wijk vooral ervaren als een forenzen paradijs (en daar ben ik er zelf ook een van). De Stadshoeve biedt daarin een welkome afwisseling.

Een plek met groen, dieren, speeltuinen, bistro waar ik veelvuldig met mijn vrouw en kinderen gebruik van maak. Wat mij erg aanspreekt is dat de Stadshoeve een burgerparticipatie project is, dus valt en staat met actieve deelname en ondersteuning van wijkbewoners.

Om daar mijn steentje aan bij te dragen, en niet alleen maar te ‘consumeren’, ben ik mei 2018 toegetreden tot het bestuur als penningmeester.  In die rol zorg ik voor het inzicht in de inkomsten en uitgaven voor de korte en lange termijn.

Het is erg leuk om samen met de andere vrijwilligers de Stadshoeve te runnen. De vraagstukken en problematieken zijn totaal anders dan in mijn werk- en thuissituatie. Maar dat maakt het juist een mooie uitdaging en, voor mij, een leuke hobby.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2022 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring