Zo’n 15 jaar geleden kwam ik al naar deze plek met mijn neefje. Er was toen alleen nog een dierenweide met een schuurtje, en wat speelattributen voor kinderen. Jaren later werd er gesproken in het Cultuurhuis van Stadshagen over de plannen wat er moest komen.

Mooie plannen en goede burgerinitiatieven. Daadwerkelijk actief ben ik betrokken geworden bij het park tijdens de opening van Park de Stadshoeve in september 2017. Sindsdien zit ik in de werkgroep Educatie. In de praktijk komt het erop neer dat we voornamelijk kinderactiviteiten organiseren. Binnenactiviteiten zoals knutselen en tekenen, maar b.v. ook uilenballen uitpluizen, en diverse buitenactiviteiten zoals eieren zoeken met Pasen. De eerlijkheid en enthousiasme van de kinderen, daar kan ik enorm van genieten. Daarnaast ben ik altijd wel in voor wat extra klusjes. Flyeren bij de Jumbo voor het speelkasteel of informatie verstrekken bij de stand op het Stadshagenfestival. Er komt veel kijken bij de organisatie van Park de Stadshoeve en ik vind het leuk om daar een onderdeel van te zijn.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2022 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring