Bijna 2 jaar geleden las ik een advertentie in de StadshagenNieuws Magazine dat er vrijwilligers gezocht werden voor Park de Stadshoeve. Ik was direct enthousiast en ben toen aangesloten bij de werkgroep dieren. 

Ik vind het naast mijn baan een heerlijke afwisseling om even in de frisse lucht mijn handen vies te maken. Even tot rust komen en mijn hoofd leeg maken tussen onze lieve dieren. Ik krijg veel energie van de Stadshoeve, zeker als het druk is en ik ouders en kinderen zie genieten van alle dieren.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2022 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring