Vanuit de basisschool van mijn kinderen ben ik in september 2016 als schoolambassadeur betrokken geraakt bij Park de Stadshoeve. Vervolgens ben ik aangesloten bij het bestuur en inmiddels steek ik behoorlijk wat uurtjes per week in de Stadshoeve.

Ik vind het een bijzonder mooi project, waarbij er allerlei verschillende aspecten voorbij komen.

Het is heel divers qua onderwerpen en je leert enorm veel mensen kennen in je eigen wijk. Ik zit in de positie dat ik veel tijd kan steken in deze vrijwilligersbaan en zolang het uitdagend is en ik mijn hersenen kan kraken, blijf ik deze tijd er graag insteken. Een uniek project in de wijk Stadshagen, waar we volgens mij allemaal trots op mogen zijn.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2022 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring