Direct tijdens de officiële opening van Park de Stadshoeve in September 2017 heb ik mij aangemeld als vrijwilliger om de dieren te verzorgen. Esther van het bestuur sprak mij daar aan en liet weten dat dit zeker een mogelijkheid was en er altijd mensen nodig waren.

Vervolgens ben ik al vrij snel begonnen als vrijwilligster. Ik vind het heerlijk om alle dieren te verzorgen en te verwennen.

Als klein kind was ik altijd al bezig met dieren en wilde toen zelfs dierenarts worden. Dit is helaas niet gelukt maar op Park de Stadshoeve heb ik in de jaren met heel veel plezier van de dierenartsen geleerd over de zorg en welzijn van de dieren. Samen met de leukste collega's van onze werkgroep dieren zorgen wij ervoor dat alle dieren gezond zijn en blijven.

Voor nu, in de Corona tijd, al een paar maanden zonder Frion,

Dit lukt onze groep vrijwilligers uitstekend! Met veel passie en liefde zal ik mij blijven inzetten voor park de Stadshoeve.

Ook om kennis te met de mensen in de wijk en met hun kinderen klusjes voor de

dieren doen vind ik erg leuk, het is vaak lekker druk met kinderen en ouders.

Ik vind het ook erg belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd al kennis maken met dieren en dat ze leren om te gaan met dieren.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2022 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring