Tijdens de officiële opening van Park de Stadshoeve in september 2017 raakte ik aan de praat met de voorzitter destijds, Martin Hendriksen. Er waren nogal wat problemen om het bedrijfsnetwerk en de WiFi aan te leggen.

Dit hebben we besproken en later samen alles aangelegd en aan de praat gekregen. Hierna ben ik 'blijven hangen' als vrijwilliger bij de evenementen en later ook in de werkgroepen Tuinen en Klussen. 

Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en mee te helpen in de tuin van het park — een aangename afwisseling met mijn kantoorbaan.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2022 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring