Bij de Stadshoeve zijn heel wat vrijwilligers actief om elke dag het park mooi te houden, de dieren te verzorgen en het gebouw open te stellen. Heb jij interesse in vrijwilligerswerk bij de Stadshoeve, mail ons dan via info@parkdestadshoeve.nl

Jessica de Jonge - Voorzitter

Alweer ruim 4 jaar geleden ben ik als vrijwilliger aangesloten bij Park de Stadshoeve. Toen begonnen in de werkgroep Avontuurlijk Spelen om een bijdrage te kunnen leveren aan het opzetten en ontwikkelen van leuke speeltuinen en natuurlijke speelaanleidingen.

Jérôme Delnooz - Penningmeester

In 2017 ben ik in Stadshagen komen wonen. In eerste instantie heb ik de wijk vooral ervaren als een forenzen paradijs (en daar ben ik er zelf ook een van). De Stadshoeve biedt daarin een welkome afwisseling.

Esther Jellema - Secretaris

Vanuit de basisschool van mijn kinderen ben ik in september 2016 als schoolambassadeur betrokken geraakt bij Park de Stadshoeve. Vervolgens ben ik aangesloten bij het bestuur en inmiddels steek ik behoorlijk wat uurtjes per week in de Stadshoeve.

Martine van der Kolk - Dieren

Ik ben opgegroeid met geiten, kippen en konijnen en vooral de geiten miste ik enorm. Vanaf de oprichting heb ik de Stadshoeve daarom met belangstelling gevolgd. Mijn eerste bijdrage was het bedenken van de naam van ons mooie park.

Paul Husen - Tuinen

Ik werk sinds 2016 als vrijwilliger en ben vooral in de bloementuin bezig. Het liefst zou ik deze als een Engelse ‘cottage garden’ willen zien. In het dagelijks leven werk ik voor de provincie Overijssel voor het, vooral digitale, archief.

Jeanet Snoeyink - Educatie

Zo’n 15 jaar geleden kwam ik al naar deze plek met mijn neefje. Er was toen alleen nog een dierenweide met een schuurtje, en wat speelattributen voor kinderen. Jaren later werd er gesproken in het Cultuurhuis van Stadshagen over de plannen wat er moest komen.

Esma Senlik - Dieren

Direct tijdens de officiële opening van Park de Stadshoeve in September 2017 heb ik mij aangemeld als vrijwilliger om de dieren te verzorgen. Esther van het bestuur sprak mij daar aan en liet weten dat dit zeker een mogelijkheid was en er altijd mensen nodig waren.

Sally Hill - Tuinen

Toen ik een paar jaar geleden in Stadshagen kwam wonen was ik blij verrast om Park De Stadshoeve op loopafstand te ontdekken. Om meer wijkbewoners te leren kennen heb ik mij hier toen aangemeld als vrijwilliger in de tuin.

Henrine Franke - Dieren

Bijna 2 jaar geleden las ik een advertentie in de StadshagenNieuws Magazine dat er vrijwilligers gezocht werden voor Park de Stadshoeve. Ik was direct enthousiast en ben toen aangesloten bij de werkgroep dieren. 

Bas - Tuinen & Klussen

Tijdens de officiële opening van Park de Stadshoeve in september 2017 raakte ik aan de praat met de voorzitter destijds, Martin Hendriksen. Er waren nogal wat problemen om het bedrijfsnetwerk en de WiFi aan te leggen.

Fenna Rotmensen - Tuinen

De tijd die ik in de tuin van Park De Stadshoeve doorbreng op zaterdagochtend is voor mij het mooiste uurtje van de week. Ik help met de verkoop van groente en fruit in de marktkraam en vind het leuk om kennis te delen die ik nog heb uit de tijd dat ik zelf op een boerderij woonde.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2023 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring