Meerjarenbeleidsplan 

In dit meerjarenbeleidsplan 2022 - 2024 beschrijven we wat Stichting de Stadshoeve de komende jaren wil bereiken en hoe we dit denken te volbrengen.

Meerjarenbeleidsplan 2022-2024

Goede doelen stichting

Stichting de Stadshoeve is sinds 1 februari 2017 een erkend CBF goede doelen stichting. 

CBF Erkenningsrapport De Stadshoeve

Statuten

Stichting de Stadshoeve is op 2 april 2015 opgericht met als doel “het dienen van het algemeen belang van de bewoners van de Zwolse wijk Stadshagen, door het realiseren, continueren en faciliteren van een ontmoetingsplek voor de bewoners van de Zwolse wijk Stadshagen en het (doen) exploiteren van een kinderboerderij (inclusief educatieve ruimten), een plaats voor avontuurlijk spelen en stadstuinen, alsmede al hetgeen met het vorenstaande in de ruimste zin verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.”

De stichting heeft geen winstoogmerk.

Hiermee geven we aan dat wij een ontmoetingsplek voor alle Stadshagenaren willen zijn met als belangrijkste pijlers Avontuurlijk spelen, Tuinen en Dieren.

Statuten

Jaarrekening

Elk jaar laten wij een jaarrekening opmaken voor Stichting de Stadshoeve. 

Jaarrekening_2022.pdf

 

 

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2023 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring