Naast de stallen van onze kinderboerderij staat de Stadshoeve. In dit gebouw staan ontmoeten en verbinden centraal. Je kunt er ruimtes beleggen, een bijeenkomst organiseren, flexwerken maar ook heerlijk een hapje eten en drinken.

Evenementen in de Stadshoeve

Regelmatig worden er in de Stadshoeve interessante evenementen georganiseerd voor iedereen in de wijk en omgeving. Voor kleine kinderen zijn er tijdens de schoolvakanties leuke, terugkerende thema’s rondom kerst en Pasen. Voor specifieke groepen, zoals ouderen en basisschoolkinderen, worden er regelmatig leuke workshops gehouden.

Ruimtes gebruiken en andere mogelijkheden

Wij bieden ondernemers de mogelijkheid om van onze ruimtes gebruik te maken voor netwerkbijeenkomsten, presentaties of workshops. Als je in Zwolle een keer wilt vergaderen op een unieke, groene locatie, dan ben je bij Park de Stadshoeve aan het juiste adres.

Ondernemers kunnen hiervoor contact met ons opnemen.

Bistro de Stadshoeve

Ontsnappen aan de hectiek van alledag, laat de kinderen heerlijk spelen en geniet van de natuurspeeltuinen en (h)eerlijk eten! Dit doe je in Bistro de Stadshoeve, onderdeel van park de Stadshoeve. Bistro de Stadshoeve is dé plek waar je terecht kunt voor een kopje koffie, maar ook kunt genieten van een lekkere lunch of een mooi gerecht met goede wijn in de avond.

Denken aan de toekomst

De Stadshoeve is duurzaam en groen gebouwd. Het hele gebouw bestaat uit duurzame materialen. Op het dak liggen zonnepanelen die zorgen voor de elektriciteit in het gebouw en een zonneboilersysteem zorgt voor warm water. We maken dus optimaal gebruik van de gratis zonne-energie. Ook beschikt ons gebouw over een groen dak. Dit levert een goede geluidsisolatie en warmtewering op en verbetert het zonnepanelen-rendement.

Energieneutraal

Door de zonnepanelen, het zonneboilersysteem en het groene dak hoeven we geen gebruik te maken van gas. Wij zijn een groot voorstander van energieneutraal wonen en werken (zelfvoorzienend zijn) en brengen je graag in contact met iemand die hierover adviseert.

Op verschillende plaatsen in de muren en plafonds van ons ontmoetingsgebouw hebben we gedeelten doorzichtig gemaakt. Hierdoor kan iedereen zien waar de leidingen lopen en wat er allemaal komt kijken bij energieneutraal (zelfvoorzienend) zijn in energie.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2023 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring