Bij Park de Stadshoeve zijn sinds kort zeven stickers te zien op de trap naar de terp. Dit is onderdeel van het project Zwolle Ondersteboven. 

 Zwolle Ondersteboven is een samenwerkingsproject tussen de gemeente Zwolle en het Nationaal Bodem- en Water Traineeship. Met het project Zwolle Ondersteboven wordt er een kijkje genomen in de bodem en ondergrond, waar kabels, leidingen, drinkwater en archeologie allemaal een plekje hebben. Onderdeel van het project is een campagne die inwoners bewust maakt van het belang van de functies van bodem en ondergrond voor de leefomgeving. En Park de Stadshoeve is één van deze plekken. 

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2023 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring