Op dit moment zijn er diverse vraagstukken binnen de stichting die juridische expertise vragen en waarvoor wij op zoek zijn naar een (bedrijfs)jurist die in zijn/haar vrije uren een aantal activiteiten wil doen en/of het stichtingsbestuur kan adviseren.

Actuele onderwerpen zijn het verlengen van de huurovereenkomst met de uitbater van de Bistro, het aanpassen van onze statuten volgens de WBRT en het inrichten van een proces voor vrijwilligersvergoeding en de daarbij behorende formele stukken.

Interesse?

Heb jij juridische expertise en vind je het leuk en zinvol om een bijdrage te leveren aan ons mooie initiatief Park de Stadshoeve in de wijk Stadshagen? Dan willen we graag kennis met jou maken. Heb je interesse, mail dan naar info@parkdestadshoeve.nl.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2022 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring