Aan het einde van het jaar kijk je toch nog even terug op wat er allemaal is gebeurd en gedaan gedurende het jaar. Onze vier grote evenementen konden helaas niet doorgaan, maar we hebben zeker niet stilgezeten. Ondanks de bijzondere omstandigheden hebben we heel wat kunnen realiseren met al onze vrijwilligers en partners.

Om maar wat te noemen: Er is dit jaar een nieuwe schuilstal in de rustweide gebouwd, omdat de oude schuilstal plaats moest maken voor het project De Kastanjetuin. We hebben in de weides op het park extra klaphekken geplaatst, zodat bezoekers nog makkelijker bij de dieren kunnen komen. Er zijn drie grote schaduwdoeken geplaatst in speeltuin de Hummelhoeve, zodat er aankomende zomer voldoende schaduw is voor de kinderen. De frontstallen zijn voorzien van windbreekdoeken, zodat de dieren meer beschut staan. En in de moestuin zijn extra kweekbakken gemaakt voor onze collega's van Frion.

Daarnaast hebben we onze vrienden kunnen trakteren op een groentepakket tijdens burendag, hebben we samen met de bistro twee keer een succesvolle online bingo georganiseerd, hebben we het voorleesuurtje door laten gaan via een online concept en hebben heel veel mensen nog steeds ontzettend genoten van ons mooie park.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2021 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring