Ook dit jaar kunnen Rabobank leden weer stemmen op hun favoriete club voor een extra financieel steuntje in de rug. Ook dit jaar kan je weer stemmen op Stichting Park de Stadshoeve.

Ons doel dit jaar is om de verkoopkraam bij de moestuin te vervangen. Help jij ons mee? Stem op onze stichting als je een rekening bij de rabobank hebt.

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport?gclid=CjwKCAjwy7CKBhBMEiwA0Eb7arPkeurOzwqBjUW4fZmqD5_5n2egXVKaFcxF0qb4G8QZc-slauXXtxoC2HAQAvD_BwE

 

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2021 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring