In het kader van dierendag heeft Park de Stadshoeve op zaterdag 2 oktober een gezellige dag georganiseerd met onthulling van educatieve borden over de dieren.

Een initiatief van meerdere wijkboerderijen en kinderboerderijen waarin educatie over de dieren centraal stond heeft geresulteerd in prachtige educatieve borden die op zaterdag 2 oktober werden onthuld door Wethouder William Dogger van Gemeente Zwolle. Op deze borden staat informatie over de dieren, wat ze eten en hoe zij zich gedragen. Ons doel is de kinderen en ouders bewust maken van de verzorging en het welzijn van de dieren op ons park.

Het was een zeer gezellige, mooie en zonnige ochtend die wij tevens aangrepen om nog wat klussen te voltooien zoals onderhoud aan de blotevoetenpaden. Voor de kinderen hadden wij een leuke speurtocht uitgezet in het park en er kon tegen betaling een ritje op de ezel gemaakt worden. Al met al een super educatieve en actieve ochtend in de wijk Stadshagen.

De educatieve borden zijn inhoudelijk gemaakt door de vrijwilligers Dierenteam Zwolle en ontworpen door grafisch vormgever Merlijn Enserink. De borden zijn gesponsord vanuit NME gemeente Zwolle

 

Onderstaande foto's zijn gemaakt door Jestaaterop

Dieren welzijn 2 oktober 2021 6Dieren welzijn 2 oktober 7

Dieren welzijn 2 oktober 7Dieren welzijn 2 oktober 2021 2

Dieren welzijn 2 oktober 2021 3Dieren welzijn 2 oktober 2021 4

Dieren welzijn 2 oktober 2021 5Dieren welzijn 2 oktober 2021

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2021 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring