Op zaterdag 18 december vieren wij Kerst op de Stadshoeve op veilige wijze en volgens de dan geldende Corona Maatregelen. Op onze kerstmarkt staan op zaterdag 18 december tussen 14:00 en 18:00 uur 18 ondernemers. Kom jij ook je kerstinkopen doen op onze kerstmarkt? 

Uiteraard is er lekkere Glühwein & warme chocomelk van Bistro de Stadshoeve en zullen wij het evenement omlijsten met sfeervolle aankleding én live muziek.

Als stichting volgen wij de regels opgelegd van uit de overheid. Wij zullen zorgen voor voldoende ruimte tussen de marktkramen én een doorstroomlocatie met duidelijke route realiseren. Om toegang te krijgen tot het evenement zullen wij bij de entree controleren op uw QR code.

Je kan toegang krijgen tot de kerstmarkt tot en met 17:30 uur. Daarna kunnen wij geen extra bezoekers meer toelaten.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2021 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring