Zwolse organisaties voor dierenwelzijn hebben zich al enige tijd verenigd in het Dierenteam Zwolle. Ook Park de Stadshoeve is aangesloten bij het Dierenteam Zwolle om samen met de andere zestien organisaties op te trekken als het gaat om dierenwelzijn in Zwolle. Onlangs is het Dierenteam Zwolle ook een samenwerking aangegaan met het platform SamenZwolle met als doel het opzetten van een speciale themapagina over dieren, dierenorganisaties en natuurlijk dierenwelzijn.

De themapagina is inmiddels in de lucht, heet SamenDieren en is te vinden op samenzwolle.nl/samendieren.

Diverse media heeft deze mooie samenwerking opgepikt en er over geschreven. De artikelen zijn te vinden via de volgende links:

https://www.weblogzwolle.nl/nieuws/92269/dierenteam-zwolle-helpt-dier-en-mens-door-coronacrisis-heen.html

https://www.deswollenaer.nl/nieuws/algemeen/228883/dierenteam-zwolle-helpt-dier-en-mens-door-de-coronacrisis-heen

https://www.peperbus.nl/nieuws/algemeen/1041012/dierenteam-zwolle-helpt-dier-en-mens

https://www.deswollenaer.nl/reader/21678/17982/dierenteam-helpt-dier-en-mens-door-de-crisis#

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2021 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring