Op zaterdag 25 september 2021 hebben wij een super gezellig burendagfeest georganiseerd op ons Park. Super leuke activiteiten voor kinderen, een leuke kleedjesmarkt, pannenkoken en meer. 

Wij konden al meer dan 1,5 jaar geen activiteiten organiseren waarbij de wijk elkaar kon ontmoeten. Nu de maatregelen wat versoepeld zijn kunnen we eindelijk weer de verbinding in én met de wijk maken tijdens burendag. Op zaterdag 25 september organiseerden wij daarom een kleedjesmarkt, workshops voor kinderen, tweedehands kledingmarkt en een heuse pannenkoekenkraam. 

Aan het begin van de dag was het behoorlijk bewolkt, maar dat mocht de pret niet drukken. Later op de dag kwam de zon af en toe door de wolken en er was een gezellige drukte op de been. De kindjes werden mooi geschminkt, ze konden heerlijk knutselen en natuurlijk spelen op ons park. Al met al een zeer geslaagde dag om op terug te kijken. 

WhatsApp Image 2021 09 25 at 11.34.03WhatsApp Image 2021 09 25 at 11.27.49WhatsApp Image 2021 09 25 at 11.34.03 1WhatsApp Image 2021 09 25 at 11.27.50

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2021 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring