De Kom Gluren bij je Burendag van zaterdag 28 september was ondanks het weer toch zeker een succes te noemen. In de ochtend kwamen vele geïnteresseerden af op onze boekenmarkt, in de middag was het brooddeeg voor Broodje Bakken bijna niet aan te slepen.

Vrienden van de Stadshoeve maakten dankbaar gebruik van de kinderknipkaart en de gratis kop koffie of thee gebrouwen door Bistro de Stadshoeve. En ook nieuwe Vrienden hebben we mogen verwelkomen! De activiteiten georganiseerd door Femke (theatraal verhalen vertellen), Geeske Handwerken (borduren op hout) en Doomijn Kinderopvang (schminken) waren zeer in trek. Onze eigen vrijwilligers hebben zich uiteraard weer fanatiek ingezet en deze dag tot een mooie verjaardag gemaakt. Met de Burendagbijdrage van het Oranjefonds zijn twee picknicksets aangeschaft en ter plekke in elkaar gezet. Mooie extra zitplekken voor in het park!

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

┬ę Park de Stadshoeve - 2020 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring