Vanaf gisteren kan je met een dobbelsteen de wijk Stadshagen door voor een nieuw initiatief. Zowel jong als oud wordt met een nieuwe wandel- en beweegroute aangespoord om buiten te bewegen. Heb je geen dobbelsteen bij je? Zowel bij de Stadshoeve als het Zonnehuis is voor een klein prijsje een dobbelsteen verkrijgbaar. Vanuit daar kan je de route starten.

Vrijdagochtend is de nieuwe wandelroute “Het Stadspad” feestelijk geopend door basisschoolkinderen, bewoners van het Zonnehuis en wethouder Monique Schuttenbeld. Zowel jong als oud wordt met de route aangespoord om buiten te bewegen: de route bevat 18 borden met beweegopdrachten, waarbij je met een dobbelsteen de opdracht bepaald. Het thema van de route is flora en fauna en de routeborden bevatten tekeningen en weetjes over planten en dieren die in de omgeving voorkomen.

Wil je de route lopen? Je kan starten bij de Stadshoeve of het Zonnehuis. Met behulp van de dobbelsteen is de route elke keer een beetje anders. Je kan de route dus vaker lopen. De route is maximaal 2 kilometer en kan ingekort worden tot 1 kilometer.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2021 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring