24 september - Burendag & Jubileum

Zaterdag 24 september vieren wij dubbel feest. Het is niet alleen burendag, maar ook nog eens ons 5-jarig jubileum. Daarom organiseren wij een spectaculair gezellige middag op ons park.

Ons park bestaat 5 jaar! Tijd voor een feestje en dat gaan wij zaterdag 24 september vieren samen met het burendagfeest. Kom jij ook?

Het programma ziet er als volgt uit.

13:00 - 14:30 uur > Gave workshops vanaf 6 jaar (tegen kleine betaling kan je deelnemen aan de workshops)

13:00 - 17:30 uur > Wood Carving met Henrie Holland - Ontdek de prachtige sculptuur die Henrie dit keer voor ons gaat maken! 

15:00 - 16:00 uur > Riddertoernooi te paard - Een spectaculaire show van ridders te paard die je niet mag missen!

16:00 - 17:30 uur > Borrel met live muziek van Heels & Sneakers

Verder kunnen de kinderen spelen met de grote bellenblaas, stoepkrijt en uiteraard zijn onze speeltuinen open! Tijd voor een feest met de hele wijk!

Ben je vriend van de Stadshoeve? Meld je dan bij ons aan en dan kan je 2 gratis consumptiemunten ophalen! Nog geen vriend? Word vandaag nog vriend van de Stadshoeve voor slechts €25,- per jaar via deze website en ook jij kan deze twee gratis consumptiemunten afhalen (na registratie)

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2022 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring