Wat fijn dat de locatie weer open is en dat we dus ook weer activiteiten in de Stadshoeve kunnen organiseren. Zondag 6 februari houden wij weer een voorleesuurtje voor peuters van 10.00 - 11.00 uur!

Sinds deze week is Buurderij Stadshagen een feit! Zinzo Zegers is de buurderij-verantwooordelijke en het uitgifte punt is bij de Stadshoeve. Een buurderij is een plek waar producenten rechtstreeks met zorg bereide producten aan "buren" verkopen, die jij als klant vooraf online bestelt.

Het online voorleesuurtje staat weer voor je klaar! voorleesuurtje

Zondag 9 januari kan je vanaf 10 uur op onze website kijken naar een prachtig voorleesverhaal. Voorlezen is namelijk goed voor de taalontwikkeling van je kindje.

Wauw, wat een geweldig bedrag kregen wij vrijdag 12 november jl. overhandigd vanuit Rabobank IJsseldelta. Een bedrag van €3603,32 hebben wij bij elkaar gespaard met de Rabo ClubSupport actie dit jaar.

In het kader van dierendag heeft Park de Stadshoeve op zaterdag 2 oktober een gezellige dag georganiseerd met onthulling van educatieve borden over de dieren.

Op zaterdag 25 september 2021 hebben wij een super gezellig burendagfeest georganiseerd op ons Park. Super leuke activiteiten voor kinderen, een leuke kleedjesmarkt, pannenkoken en meer. 

Ook dit jaar kunnen Rabobank leden weer stemmen op hun favoriete club voor een extra financieel steuntje in de rug. Ook dit jaar kan je weer stemmen op Stichting Park de Stadshoeve.

Naast dierenweides, speel- en moestuinen, beschikt Park De Stadshoeve over een grote bloementuin. Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen meewerken in deze geur- en kleurentuin. Vrijwilligers met ‘groene vingers’, die niet bang zijn om deze vuil te maken.

Vanaf gisteren kan je met een dobbelsteen de wijk Stadshagen door voor een nieuw initiatief. Zowel jong als oud wordt met een nieuwe wandel- en beweegroute aangespoord om buiten te bewegen. Heb je geen dobbelsteen bij je? Zowel bij de Stadshoeve als het Zonnehuis is voor een klein prijsje een dobbelsteen verkrijgbaar. Vanuit daar kan je de route starten.

Op de eerste zondag van de maand is er weer een online voorleesuurtje! Luister jij ook mee? filmpje - online peutervoorleesuurtje

Vandaag is het eerste zondag van de maand, maar deze keer lezen we niet voor! Wel wensen wij jullie veel plezier met de speurtocht op ons park. 

Voorlezen tijdens pasen

Denk je dat je weet hoe de paashaas heet?

In Park de Stadshoeve zijn 7 letters verstopt die samen de naam van de paashaas vormen. Kun jij de letters vinden en al puzzelend erachter komen hoe de paashaas heet? Van 2 t/m 5 april zijn de letters in het park de vinden. Haal een invulformulier op bij de take-away en lever jouw oplossing in bij de Bistro (uiterlijk 5 april) en maak kans op één van de drie mooie chocoladeprijzen van de Bonbonnerie Borrel! 

Op de 1e zondag van de maand lezen wij voor, nu doen we dat online. Kom jij vandaag, 7 maart 2021, ook een knutselpakketje halen om thuis te knutselen. En luister naar de verhaaltjes die Annabel en Annet voorlezen! 

filmpje - online peutervoorleesuurtje

Je kunt het knutselpakketje ophalen bij de take-away van Bistro de Stadshoeve!

Op de 1e zondag van de maand is er bij Park & Bistro de Stadshoeve een peutervoorleesuurtje. Vanwege de huidige situatie doen we dat online: Filmpje voor het peutervoorleesuurtje.

Je kunt ook een leuk knutselpakket ophalen bij de take-away van Bistro de Stadshoeve, zo wordt het peutervoorleesuurtje nog leuker!!

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2022 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring