Vanaf gisteren kan je met een dobbelsteen de wijk Stadshagen door voor een nieuw initiatief. Zowel jong als oud wordt met een nieuwe wandel- en beweegroute aangespoord om buiten te bewegen. Heb je geen dobbelsteen bij je? Zowel bij de Stadshoeve als het Zonnehuis is voor een klein prijsje een dobbelsteen verkrijgbaar. Vanuit daar kan je de route starten.

Op de eerste zondag van de maand is er weer een online voorleesuurtje! Luister jij ook mee? filmpje - online peutervoorleesuurtje

Vandaag is het eerste zondag van de maand, maar deze keer lezen we niet voor! Wel wensen wij jullie veel plezier met de speurtocht op ons park. 

Voorlezen tijdens pasen

Denk je dat je weet hoe de paashaas heet?

In Park de Stadshoeve zijn 7 letters verstopt die samen de naam van de paashaas vormen. Kun jij de letters vinden en al puzzelend erachter komen hoe de paashaas heet? Van 2 t/m 5 april zijn de letters in het park de vinden. Haal een invulformulier op bij de take-away en lever jouw oplossing in bij de Bistro (uiterlijk 5 april) en maak kans op één van de drie mooie chocoladeprijzen van de Bonbonnerie Borrel! 

Op de 1e zondag van de maand lezen wij voor, nu doen we dat online. Kom jij vandaag, 7 maart 2021, ook een knutselpakketje halen om thuis te knutselen. En luister naar de verhaaltjes die Annabel en Annet voorlezen! 

filmpje - online peutervoorleesuurtje

Je kunt het knutselpakketje ophalen bij de take-away van Bistro de Stadshoeve!

Op de 1e zondag van de maand is er bij Park & Bistro de Stadshoeve een peutervoorleesuurtje. Vanwege de huidige situatie doen we dat online: Filmpje voor het peutervoorleesuurtje.

Je kunt ook een leuk knutselpakket ophalen bij de take-away van Bistro de Stadshoeve, zo wordt het peutervoorleesuurtje nog leuker!!

Zwolse organisaties voor dierenwelzijn hebben zich al enige tijd verenigd in het Dierenteam Zwolle. Ook Park de Stadshoeve is aangesloten bij het Dierenteam Zwolle om samen met de andere zestien organisaties op te trekken als het gaat om dierenwelzijn in Zwolle. Onlangs is het Dierenteam Zwolle ook een samenwerking aangegaan met het platform SamenZwolle met als doel het opzetten van een speciale themapagina over dieren, dierenorganisaties en natuurlijk dierenwelzijn.

Stichting de Stadshoeve in Stadshagen heeft als doel verbinding in en met de wijk Stadshagen in Zwolle te creëren. Door de huidige coronamaatregelen is dit helaas nog steeds fysiek niet mogelijk. Reden te meer om een online initiatief te starten, waarbij we op zoek gaan naar verhalen over de Stadshoeve die door de wijkbewoners zelf worden gemaakt.

Aan het einde van het jaar kijk je toch nog even terug op wat er allemaal is gebeurd en gedaan gedurende het jaar. Onze vier grote evenementen konden helaas niet doorgaan, maar we hebben zeker niet stilgezeten. Ondanks de bijzondere omstandigheden hebben we heel wat kunnen realiseren met al onze vrijwilligers en partners.

Jumbo Nagelmaeker vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo zijn ze sponsor van diverse verenigingen en betrokken bij allerlei activiteiten in de wijk. Jumbo Nagelmaeker ziet Park de Stadshoeve als een mooie aanvulling. Het feit dat het park is ontstaan uit een bewonersinitiatief en een mooie rol invult bij het verbinden van wijkbewoners, die elkaar anders nooit zouden ontmoeten, maakt dat zij ons een warm hart toedragen.

Op zondag 13 december organiseerden wij samen met Bistro de Stadshoeve voor de tweede keer in 2020 een online bingo voor en met de wijk. Zo stelde Jumbo Nagelmaeker de hoofdprijs van 1 minuut gratis winkelen beschikbaar voor de volwassen bingo en was de hoofdprijs van de kinderbingo een geheel verzorgd kinderfeestje bij Park & Bistro de Stadshoeve van bizige bijtjezzz. 

Bekijk hier de online bingo: YouTube Bingo Volwassenen - Start 20:30 uur 

In navolging op onze eerdere succesvolle bingo met Pinksteren 2020, organiseren Park & Bistro de Stadshoeve weer een kinderbingo en volwassenen online bingo!

Wat een ontzettend mooi bedrag hebben wij mogen ontvangen van de Rabobank vanuit Rabo ClubSupport. Een bedrag van €1940,91 voor het waterspelen bij de Stadshoeve. Dan kunnen wij goed gebuiken, dank voor iedereen zijn stem!

Aanstaande zondag kunnen we helaas geen 'normaal' voorleesuurtje organiseren. Daarom hebben wij een leuk alternatief bedacht. Om de trouwe peuters een leuke zondag te geven, hebben wij take-away knutselpakketje gemaakt.

Beste bezoeker van ons park

Wegens de aangescherpte maatregelen omtrent het COVID-19 virus is onze bistro helaas gesloten. Ons gebouw is ook gesloten voor parkbezoekers en daarom zijn de toiletten niet toegankelijk.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2021 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring