Stichting de Stadshoeve in Stadshagen heeft als doel verbinding in en met de wijk Stadshagen in Zwolle te creëren. Door de huidige coronamaatregelen is dit helaas nog steeds fysiek niet mogelijk. Reden te meer om een online initiatief te starten, waarbij we op zoek gaan naar verhalen over de Stadshoeve die door de wijkbewoners zelf worden gemaakt.

Aan het einde van het jaar kijk je toch nog even terug op wat er allemaal is gebeurd en gedaan gedurende het jaar. Onze vier grote evenementen konden helaas niet doorgaan, maar we hebben zeker niet stilgezeten. Ondanks de bijzondere omstandigheden hebben we heel wat kunnen realiseren met al onze vrijwilligers en partners.

Jumbo Nagelmaeker vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo zijn ze sponsor van diverse verenigingen en betrokken bij allerlei activiteiten in de wijk. Jumbo Nagelmaeker ziet Park de Stadshoeve als een mooie aanvulling. Het feit dat het park is ontstaan uit een bewonersinitiatief en een mooie rol invult bij het verbinden van wijkbewoners, die elkaar anders nooit zouden ontmoeten, maakt dat zij ons een warm hart toedragen.

Op zondag 13 december organiseerden wij samen met Bistro de Stadshoeve voor de tweede keer in 2020 een online bingo voor en met de wijk. Zo stelde Jumbo Nagelmaeker de hoofdprijs van 1 minuut gratis winkelen beschikbaar voor de volwassen bingo en was de hoofdprijs van de kinderbingo een geheel verzorgd kinderfeestje bij Park & Bistro de Stadshoeve van bizige bijtjezzz. 

Bekijk hier de online bingo: YouTube Bingo Volwassenen - Start 20:30 uur 

In navolging op onze eerdere succesvolle bingo met Pinksteren 2020, organiseren Park & Bistro de Stadshoeve weer een kinderbingo en volwassenen online bingo!

Wat een ontzettend mooi bedrag hebben wij mogen ontvangen van de Rabobank vanuit Rabo ClubSupport. Een bedrag van €1940,91 voor het waterspelen bij de Stadshoeve. Dan kunnen wij goed gebuiken, dank voor iedereen zijn stem!

Aanstaande zondag kunnen we helaas geen 'normaal' voorleesuurtje organiseren. Daarom hebben wij een leuk alternatief bedacht. Om de trouwe peuters een leuke zondag te geven, hebben wij take-away knutselpakketje gemaakt.

Beste bezoeker van ons park

Wegens de aangescherpte maatregelen omtrent het COVID-19 virus is onze bistro helaas gesloten. Ons gebouw is ook gesloten voor parkbezoekers en daarom zijn de toiletten niet toegankelijk.

Ook dit jaar doen wij met Stichting de Stadshoeve weer mee met de Rabo ClubSupport actie. Vanaf 5 oktober t/m 25 oktober kun je stemmen op ons mooie initiatief. Stem op de Stadshoeve

Dit jaar was burendag even iets anders. Geen groot feest om onze verjaardag te vieren, maar in kleine setting onze mooie moestuin laten bewonderen en de 'Vriend van de Stadshoeve' mocht een gratis tas moet groenten en fruit komen ophalen.

Zondag 31 mei hebben we samen met Bistro de Stadshoeve een succesvolle online bingo gehouden. Wat een leuke en spannende ervaring! Met dank aan de inzet van Mart Gombert van MG Creative en Bianca van Felius van RUMR Marketing hebben we een geweldige bingo kunnen realiseren.

Met ingang van 1 juni is Bistro de Stadshoeve weer geopend en kun je weer (h)eerlijk genieten van al het lekkers van de bistro. Voor het terras hoef je niet van tevoren te reserveren, voor binnen is dit wel een voorwaarden. We hopen dat iedereen weer snel komt genieten. 

Nu de horeca tot 20 mei 2020 gesloten blijft, zal Park de Stadshoeve ook tot die datum haar deuren sluiten. Daarnaast zal het geplande schaapscheerdersfeest op zaterdag 6 juni geen doorgang krijgen. 

Door de maatregelen die zijn afgegeven door het RIVM zijn alle activiteiten van Park & Bistro de Stadshoeve geannuleerd tot 6 april 2020.

NL doet is door het Oranjefonds geannuleerd, in een klein comité hebben we de beukenhagen nog wel kunnen planten bij de speeltuin 0-4 jaar en moestuin. 

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2021 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring