Bij de Stadshoeve hebben wij twee ezels. Het zijn meisjes en onze ezels heten Papette en Lalo. Ze zijn bij ons gekomen van de ezelopvang "De grote ezel" uit Olst. 

 De ezels staan overdag buiten in de weide en 's avonds op stal. De stal is hun bed en daar staan ze graag 's avonds. De ezels vinden borstelen heel fijn, dan is ook goed om hun vacht mooi te houden. De hoeven moeten ook goed verzorgt worden, daarom krabben we deze om de dag uit met een spciale hoevenkrabber. Eens per acht weken komt de hoefsmid om de hoeven te kappen.

Bij mooi kunnen kinderen eens per maand, de vierde woensdag van de maand, een ritje doen op de ezels. Hiervoor betalen zijn 1,- euro.

banner bistro

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2023 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring