Wist je dat we bij Park de Stadshoeve een kabouterpad hebben? Er zijn negen gekleurde kabouters verstopt in ons park en bij elke kabouter hebben we een leuke seizoensgebonden opdracht bedacht.

In pakweg een uur loop je het pad, dat geschikt is voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar.

Met kralenketting en puntmuts op pad

Met een kralenketting in de hand, een rode puntmuts op het hoofd en een opdrachtenboekje erbij beleven de kinderen een spannend uurtje. Voor het lopen van de route, inclusief een kabouterdiploma, een kleurplaat en een kaboutermuts, vragen we €1,50 per kind.

Vind je het leuk dit te doen met de kinderen, laat het ons dan weten. Je kunt je aanmelden via info@parkdestadshoeve.nl, maar uiteraard kun je ook spontaan langskomen en je melden bij Bistro de Stadshoeve. Betaling kan contant op de dag zelf.

Draag je ons ook een warm hart toe, word vriend van de Stadshoeve. 

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2023 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring