Recht tegenover de Wilgenburcht bij Park de Stadshoeve in Stadshagen (Zwolle) is een reusachtig houten speelkasteel gebouwd met een heuse gracht eromheen. Veel klauter en klim plezier is hier te beleven voor kinderen vanaf 5 jaar.

Cross-over

Op diverse plekken kunnen kinderen  het water oversteken (en het kasteel veroveren). Daarnaast  hebben wij de wens om op een aantal plekken nog avontuurlijke cross-over elementen toe te voegen in de gracht, waardoor kinderen tussen het eiland Werkeren (de Wilgenburcht) en het speelkasteel (met speelgebied) kunnen oversteken. Kinderen kun uren lang heerlijk buitenspelen in het geweldigste speelkasteel van Zwolle. 

Leren over geschiedenis

Spelenderwijs leren kinderen automatisch iets over de lokale geschiedenis. Op het kasteel is een groot schild aangebracht met daarop de familie wapens van de familie's die ooit op het echte kasteel Werkeren hebben gewoond. 

Draag je ons ook een warm hart toe, word vriend van de Stadshoeve, 

banner bistro

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2023 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring