Heb je vragen over Park de Stadshoeve?

Neem gerust even contact met ons op via e-mail of vul onderstaande contactformulier in.

info@parkdestadshoeve.nl

Voor vragen voor Bistro de Stadshoeve kun je rechtstreeks contact opnemen met de bistro via info@bistrodestadshoeve.nl of bellen (038) 457 98 77.

Bereikbaarheid

Het adres is: Arendshorstlaan 23, 8043 VE te Zwolle.

Wij zien je graag te voet of met de fiets komen. Kom je wel met de auto dan is onze “kleine” parkeerplaats beschikbaar bij de entree van ons park. Uiteraard kun je ook bij het winkelcentrum parkeren en dan langs de dierenweide naar de Stadshoeve lopen.

Met het openbaar vervoer zijn wij ook goed bereikbaar. Vanaf buslijn 1 - Wkc Stadshagen is het slechts 2 minuten lopen naar de Stadshoeve. Vanaf treinstation Stadshagen is het nog zo'n 10 minuten lopen naar de Stadshoeve. 

Contactformulier

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2023 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring