Bij de acht Jumbo’s in Zwolle start vanaf woensdag 11 oktober tot en met zondag 3 december de actie ‘Spek de Kas van je Vereniging’. Park de Stadshoeve doet natuurlijk ook mee aan deze actie!

De Jumbo’s hebben in totaal 75.000,- euro beschikbaar gesteld en er doen 61 verenigingen mee. Een mooie uitdaging voor ons om van dit enorme bedrag een deel naar Park de Stadshoeve te krijgen! Als klant van Jumbo ontvang je voor elke tien euro aan boodschappen een voucher van tien eurocent. Deze vouchers kunnen in de winkel gedoneerd worden aan een vereniging naar keuze. Bij Jumbo Nagelmaeker staat een box voor Park de Stadshoeve. Bij Bistro de Stadhoeve kun je ook je vouchers inleveren, dan zorgen wij dat het bij de Jumbo gescand wordt en bij de opbrengsten wordt opgeteld.

Speelkasteel

Park de Stadshoeve is inmiddels officieel geopend en de Stadshoeve is met zijn stallen en educatieruimtes gereed. Daarnaast kun je gewoon (h)eerlijk genieten in Bistro de Stadshoeve tijdens je bezoek aan ons park. Met alle vrijwilligers zetten we nu onder andere door middel van deze actie de schouders onder de realisatie van een gigantisch speeltoestel voor onze kinderen van 5-12 jaar, het Speelkasteel.

Help jij ons mee om ons nog te bouwen speelkasteel te financieren? Doneer jouw vouchers dan aan Park de Stadshoeve! Alvast bedankt namens ons en alle kinderen van Stadshagen!

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2017 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact