23 september 2017, officiële opening ‘De Stadshoeve’, liggend in Park de Stadshoeve het groene hart in de wijk Stadshagen te Zwolle. Onze nieuwe stip aan de horizon is werken aan de bewustwording van de wijkbewoner dat deze “eigenaar” is van de Park de Stadshoeve”. Dit betekent een transformatie van de organisatie van de stichting, die beschreven staat in het ondernemingsplan 2018 – 2020.

In het plan zijn de kernbegrippen: context waarin de stichting werkzaam is , die sterk onderhevig is aan veranderingen;  we leven meer in een netwerksamenleving, waarbij burgerparticipatie door de regisserende en coördinerende overheid aangemoedigd wordt. In de periode 2018-2020 zal de stichting deze visie verder uitrollen. Park de Stadshoeve is van en voor de inwoner van Stadshagen. Alle bewoners in Stadshagen zijn verantwoordelijk voor de continuering van Park de Stadshoeve.

De visie liggend onder het exploitatieplan 2018-2020 is er een van transitie: van een gesubsidieerde instelling moet de stichting steeds meer zelfvoorzienend worden in een periode van 2018 - 2027.

Ondernemingsplan 2018 – 2020

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2018 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact